Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η Europe Lines είναι μια διεθνής εταιρεία αποστολής εμπορευμάτων στον κόσμο . Έχει συσταθεί το 2011 με μια αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών που έχουν μεγάλη εμπειρία στον τομέα της μεταφοράς εμπορευμάτων.

0
Επιτυχής Μεταφορές
0
Ικανοποιημένοι Πελάτες
0
Τόνοι Φορτίων Κάθε Χρόνο

EUROPE LINES M.E.Π.Ε. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
ΠΟΝΤΟΥ 31
56626 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ. 2310 699950 / 2310 536630
ΦΑΞ. 2310 699958

Η Europe Lines αναλαμβάνει για λογαριασμό των πελατών της από οπουδήποτε στον κόσμο να συντονίσει και να οργανώσει την παραλαβή μεταφορά και παράδοση των εμπορευμάτων τους.

Είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία αποστολής εμπορευμάτων που μοναδικό στόχο έχει την επιτυχημένη υποστήριξη και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της.
Η καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα μας προσπαθεί πάντα να παρέχει τις υπηρεσίες μας με εξαιρετική ποιότητα και ευελιξία βάζοντας πάντα ως αρχικό στόχο την άψογη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας.
Από πόρτα σε πόρτα, από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο από λιμάνι σε λιμάνι, όποιο τρόπο μεταφοράς και να επιλέξετε χρησιμοποιούμε τις πιο ταχείες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις για την παράδοση των αποστολών σας.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Με κεντρικά γραφεία στην Θεσσαλονίκη – Ελλάδα, που απασχολούν ένα μακρόπνοο παγκόσμιο δίκτυο που εκτείνεται σε πέντε ηπείρους, και περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του δικτύου διανομής και διανομέα στο Λονδίνο και την περιοχή της Ευρώπης.

Γρήγορα, ασφαλή και οικονομικά

Εξασφαλίζουμε οικονομικές τιμές, άψογο service τόσο σε πλήρη όσο και σε ομαδικά φορτία (groupage).

Εμπιστευτικότητα

Αναλαμβάνουμε αποκλειστικά και με απόλυτη συνέπεια τις μεταφορές των εμπορευμάτων σας από και προς το εξωτερικό.

EUROPE LINES

testimonials2Στέλλα Καραβασίλογλου

General Manager – CEO 

Στους πελάτες να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης τους με έναν επαγγελματικό και αξιόπιστο τρόπο

Αχιλλέας Παπαδημητρίου

Marketing Manager

Καθημερινά χτίζουμε online – internet διαδικτυακές σχέσεις με τους πελάτες, προμηθευτές και συνεργάτες μας

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Η επίτευξη εξαιρετικής απόδοσης και η διατήρηση υψηλού επιπέδου στήριξης της ποιότητας προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας με υπεύθυνες λύσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η φιλοσοφία και μόνιμη επιδίωξη της εταιρείας μας, είναι η εξασφάλιση του τρίπτυχου: ποιότητα υπηρεσιών, ανταγωνιστικό κόστος και συνέπεια. Ως επακόλουθο των ανωτέρω, η εταιρεία μας έχει χρόνιες και σταθερές συνεργασίες με πελάτες που λαμβάνουν μέρος σε διεθνής εκθέσεις ανά τον κόσμο, αναλαμβάνοντας αποκλειστικά και με απόλυτη συνέπεια τις μεταφορές των εμπορευμάτων τους προς εκθέσεις του εξωτερικού αλλά και την επιστροφή τους.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Εκ των προτέρων για το χρόνο σας και παραμένουμε στη διάθεση σας, πρόθυμοι να εξυπηρετήσουμε και να δώσουμε λύση σε οποιαδήποτε ανάγκη της εταιρείας σας σχετικά με τη μεταφορά των προϊόντων σας από και προς το εξωτερικό.

Είμαστε σίγουροι πως στο πρόσωπό μας θα βρείτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη.