ΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΜΑΣ

Αγαπητοί Κύριοι / Κυρίες

H εταιρεία EUROPE LINES δραστηριοποιείται στον κλάδο διεθνών μεταφορών από και προς όλες τις χώρες της Ευρώπη.  Διαθέτοντες ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων ανταποκριτών μπορούμε και εξασφαλίζουμε οικονομικές τιμές, άψογο service τόσο σε πλήρη όσο και σε ομαδικά φορτία (groupage),  με τακτικές αναχωρήσεις και σε σταθερή, εβδομαδιαία βάση.

Με την πολυετή εμπειρία της διεύθυνσης και του προσωπικού μας τόσο στα γραφεία όσο και στις αποθήκες της εταιρείας, η EUROPE LINES μπορεί να σας παρέχει ασφαλείς, ευέλικτες και οικονομικές λύσεις.

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται με την καλύτερη δυνατή εξειδίκευση της αγοράς στις ακόλουθες χώρες : Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Αγγλία, αλλά και σε όλη την Ευρώπη και τα Βαλκάνια.

ΙΤΑΛΙΑ:  Καθημερινές παραλαβές groupage φορτίων από κάθε σημείο, με προγραμματισμένες εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από και προς την Ιταλία  στα 4 terminal –σημεία συγκέντρωσης εμπορευμάτων:   MILANO,  VICENZA, ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ & CIVITANOVA MARCHE (ANCONA).

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Καθημερινές παραλαβές groupage φορτίων από κάθε σημείο με προγραμματισμένες εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από και προς την Πορτογαλία στα 2 terminal: PORTO & ΛΙΣΑΒΟΝΑ.

ΑΓΓΛΙΑ:  Καθημερινές παραλαβές groupage φορτίων από κάθε σημείο με προγραμματισμένες εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από και προς την Αγγλία στα 3 terminal :ΕSSEX (ΛΟΝΔΙΝΟ), BIRMINGHAM & BRADFORD. Στις αποθήκες του ανταποκριτού μας στο ESSEX,         συγκεντρώνονται οι αποστολές από και προς την περιοχή του Λονδίνου αλλά και προς όλη τη Σκωτία,       Ιρλανδία   Γαλλία  και Ουαλία , από όπου αναχωρούν σε εβδομαδιαία βάση 2-4           φορτηγά  με groupage και πλήρη φορτία.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Καθημερινές παραλαβές groupage φορτίων από κάθε σημείο με προγραμματισμένες εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από και προς την Ισπανία στα 2 terminal: ΒARCELONA  MADRIT .

ΓΑΛΛΙΑ: Καθημερινές παραλαβές groupage φορτίων από κάθε σημείο με προγραμματισμένες

εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από και πρός την Γαλλία στα 2 terminal: PARIS & LYON.

ΒΑΛΚΑΝΙΑ: Καθημερινές παραλαβές groupage φορτίων από κάθε σημείο και

προγραμματισμένες εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από και πρός Ρουμανία, Βουλγαρία, Κροατία,

Σκόπια, Βοσνία, Μαυροβούνιο, Σλοβενία, Αλβανία, Χώρες πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Η φιλοσοφία και μόνιμη επιδίωξη της εταιρείας μας, είναι η εξασφάλιση του τρίπτυχου: ποιότητα υπηρεσιών, ανταγωνιστικό κόστος και συνέπεια.                  Ως επακόλουθο των ανωτέρω, η εταιρεία μας έχει χρόνιες και σταθερές συνεργασίες με πελάτες που λαμβάνουν μέρος σε διεθνής εκθέσεις ανά τον κόσμο, αναλαμβάνοντας αποκλειστικά και με απόλυτη συνέπεια τις μεταφορές των εμπορευμάτων τους προς εκθέσεις του εξωτερικού αλλά και την επιστροφή τους.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας και παραμένουμε στη διάθεση σας, πρόθυμοι να εξυπηρετήσουμε και να δώσουμε λύση σε οποιαδήποτε ανάγκη της εταιρείας σας σχετικά με τη μεταφορά των προϊόντων σας από και προς το εξωτερικό.

Είμαστε σίγουροι πως στο πρόσωπό μας θα βρείτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Με εκτίμηση,

Στέλλα Καραβασίλογλου

General Management

http://el-gr.facebook.com/pages/Europe-Lines/595168120560858

e-mail : stella@europelines.gr